Kehitä ja validoi tuotteesi testaus- ja tutkimuspalveluiden avulla

KIHU Sports Labin toteuttamien tilaustutkimusten avulla yritys saa faktatietoa tuotteensa ominaisuuksista markkinoinnin tueksi. Erilaiset mittaus- ja testauspalvelut ovat myös tehokas keino tuotekehityksen parantamiseksi ja helpottamiseksi.

Meillä on vuosien kokemus erilaisien tuotteiden tutkimisesta ja analysoinnista. Olemme muun muassa tehneet kirveen heilautuksen liikeanalyysejä tuotekehittelyn avuksi sekä tutkineet kompressiovaatteiden vaikutusta urheilusuoritukseen ja suorituksesta palautumiseen.

Sports Labin huippuasiantuntijat työskentelevät Jyväskylässä myös Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHUn projekteissa, joten osaamisemme on korkealla tasolla. Luotettava henkilöstömme ja monipuoliset mittauslaitteemme tekevät meistä yhden Suomen asiantuntevimmista urheilun tutkimusorganisaatioista.

Ottakaa meihin yhteyttä jos kaipaatte apua ja faktoja tukemaan tuotekehitystänne, tai jos vaikkapa haluatte tarkan analyysin tuotteenne erilaisista vaikutuksista.

Jos teillä on markkinoiden paras tuote, niin seuraava askel on sen todistaminen tutkitusti!

Ota yhteyttä

Aki Salo, toimitusjohtaja, p. 0447720520, aki.salo@kihu.fi

Yläviistosta edestäpäin kuvattuna miesurheilija kuntopyörää polkemassa. Molemmissa ranteissa sykekellot. Päällä kirkaan sininen paita ja tummansiniset sortsit.